kamikazemario Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 W moich rękach od 2 lat, bardzo zadbana i na bieżąco osobiście przeze mnie serwisowana. Motocykl absolutnie niezawodny z bezobsługowym wałem napędowym. Spalanie to ok. 4,5l. Używany sporadycznie na wycieczki i zloty. Świeżo wymieniony olej Motul i filtr. Jedyną rzeczą, którą warto byłoby zrobić w najbliższym czasie to wymiana akumulatora. W kwietniu opłacone ubezpieczenie na kolejny rok 2015/2016. Motocykl w pełni przygotowany do sezonu. 2000km temu:wymienione uszczelniacze przedniego zawieszenia wraz z olejem,wymieniony olej w przekładni końcowej,wymienione króćce gaźnikowe,wykonano czyszczenie i synchronizacje gaźników,wymieniono filtr powietrza,regulacja luzów zaworowych,nowa gąbka i obszycie kanapy. 1000 km temu:nowe klocki hamulcowe,przedni przewód hamulcowy w stalowym oplocie ( wyraźnie poprawiła się siła hamowania),nowe łożyska przedniego koła,nowe świece zapłonowe, Ze względu na zainwestowane pieniądze i pracę cena nie podlega negocjacji. Interesuje mnie ewentualna zamiana na tdm 850, transalp 650, bmw 1100 rt, pan european 1100 lub podobny motocykl turystyczny. Zapraszam na oględziny w weekend-y. W przypadku osób poważnie zainteresowanych, po wcześniejszym ustaleniu również w inne dni. Zakup możliwy tylko po wcześniejszych oględzinach. Telefon 889 088 648. http://allegro.pl/honda-ntv-650-revere-doinwestowany-wal-kardana-i5281771664.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A zamiana na bmw r1150rt z dopłatą by Cię nie interesowała? W razie czego pisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi