art Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mam pytanie poniewaz na mojej ramie w etz 150 pojawia sie rdza w tym miejscu: (zdjecie) mam pytanie czy aby sie tego pozbyc musze dac rame do malowania bo w sumie nie jest ona poniszczona (pordzewiała) probowałem sprayem ale jak nietrudno sie domyslic nie dało rady. Jezeli musze dac rame do lakiernika to jaki bylby to koszt (naprawde nie usmiecha mi sie rozbierac calego moto wybebeszać kabli itd chociaz majac moto w czesciach byloby co kombinowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 a moze Hamerait na rdze? Mysle ze bedzie dobry, chociaz nigdy nie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 witam, u mnie w tym miejscu równiez było obdrapane i zardzewiale, ja posmarowalem odrdzewiaczem potem podkladowa i czarna emalia, wszystko pędzlem oczywiście. Myśle, że nie ma się co martwić, te blachy z ramy są grube, wystarczy zabezpieczyć aby rdza się wolniej rozprzestrzeniała, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi