_Pablo_ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam wszystkich ,w zeszłym roku planowany Stambuł nie wypalił więc zapraszam ponownie w tym roku . Kilka spraw jest już ustalona :1. Wyjazd 13.06 ( sobota ) , lub 14.06 ( niedziela )2. Czas trwania wyjazdu : 2 tyg3. Lista chętnych : - Pablo - Wajzer - MICI - Wiesiek ? ( Wiesiu potwierdź jak najszybciej ) - ???? - ????4. Noclegi : bierzemy namioty i jak będą fajne miejscówki to biwakujemy , ale pewnie z racji że to nie będzie jeszcze sezon to tanie kwatery się znajdą .5. Startujemy z Cieszyna , lub Rybnika . To tyle co już jest ustalone :-) Pozostaje do ustalenia ; - przebieg trasy ( myślę że zrobimy ok 5 tys km )Ogólnie nasze wyjazdy charakteryzują się ... brakiem planów :D Celem jest posiedzieć w Stambule 2-3 dni i jechać dalej . Gdzie ? Ustalimy piwkując przy kebabie :D Na tą chwilę są 2 opcje : kręcimy się dalej po Turcji (obecnie PB - 6,15 zł ) , lub wracamy przez Grecję . Ogólnie powrót jest do uzgodnienia - ostateczny skład ekipyoptymalna grupa dla mnie to 4-6 osób . - dojazd do Stambułuzależy od tego kto jeszcze się dołączy . Na tą chwilę " po drodze " zwiedzimy Budapeszt i przejedziemy w Rumunii przez Transalpine i Transfogaraską . Na nic więcej nie chcemy tracić czasu bo mamy tamte tereny w miarę zjeżdżone. Cały wyjazd jest bez napinki typu , że jutro musimy koniecznie być w punkcie B . Ma być czas i na zwiedzanie i na imprezowanie. Myślę że pogoda na moczenie 4 liter będzie . To tyle na dziś . Zapraszam do dalszej dyskusji . Wszelkie pomysły mile widziane :flesje: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 łeeee 14 dni..... myslałem ze troszkę dłuzej :rolleyes: Biorę tym razem wędki, będziem zagraniczne rybki łapać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 łeeee 14 dni..... myslałem ze troszkę dłuzej :rolleyes: Biorę tym razem wędki, będziem zagraniczne rybki łapać :biggrin:zawsze można gdzieś na powrocie zostać . ja już z Tobą nie łowię . Mam focha z fińskie szczupaki . Ale weź wędki to przynajmniej swieże rybki będziesz dostarczał na zagrychę :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pytanie: czy w składzie będą białogłowy (przynajmniej jedna). To, tak na wszelki wypadek, gdybym chciał pojechać z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pytanie: czy w składzie będą białogłowy (przynajmniej jedna). To, tak na wszelki wypadek, gdybym chciał pojechać z żoną. na tą chwilę nie ma żadnej. Ale kiedyś z nami 2 pojechały i włos im z głowy nie spadł ;-) No może nie do końca wyjazd odbył się dla nich bez szwanku bo obydwie zaraz po powrocie wzięły ślub ze swoimi facetami :clap: Pozdrawiam Ole i Patrycje ;) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 jakby co to ja lece z wawki więc w moim przypadku start ze stolicy a spotykam się z resztą gdzieś na Węgrzech w oklicy tokayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Niestety w tym roku może być słabo z jakimś wyjazdem:/ ewentualnie skusimy się z Olką na jakieś alpy pod koniec sierpnia lub we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw2158 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich ,w zeszłym roku planowany Stambuł nie wypalił więc zapraszam ponownie w tym roku . Kilka spraw jest już ustalona :1. Wyjazd 13.06 ( sobota ) , lub 14.06 ( niedziela )2. Czas trwania wyjazdu : 2 tyg3. Lista chętnych : - Pablo - Wajzer - MICI - Wiesiek ? ( Wiesiu potwierdź jak najszybciej ) - ???? - ????4. Noclegi : bierzemy namioty i jak będą fajne miejscówki to biwakujemy , ale pewnie z racji że to nie będzie jeszcze sezon to tanie kwatery się znajdą .5. Startujemy z Cieszyna , lub Rybnika . To tyle co już jest ustalone :-) Pozostaje do ustalenia ; - przebieg trasy ( myślę że zrobimy ok 5 tys km )Ogólnie nasze wyjazdy charakteryzują się ... brakiem planów :D Celem jest posiedzieć w Stambule 2-3 dni i jechać dalej . Gdzie ? Ustalimy piwkując przy kebabie :D Na tą chwilę są 2 opcje : kręcimy się dalej po Turcji (obecnie PB - 6,15 zł ) , lub wracamy przez Grecję . Ogólnie powrót jest do uzgodnienia - ostateczny skład ekipyoptymalna grupa dla mnie to 4-6 osób . - dojazd do Stambułuzależy od tego kto jeszcze się dołączy . Na tą chwilę " po drodze " zwiedzimy Budapeszt i przejedziemy w Rumunii przez Transalpine i Transfogaraską . Na nic więcej nie chcemy tracić czasu bo mamy tamte tereny w miarę zjeżdżone. Cały wyjazd jest bez napinki typu , że jutro musimy koniecznie być w punkcie B . Ma być czas i na zwiedzanie i na imprezowanie. Myślę że pogoda na moczenie 4 liter będzie . To tyle na dziś . Zapraszam do dalszej dyskusji . Wszelkie pomysły mile widziane :flesje: Witam Pawel jezeli mi wszystko wyjdzie to oczywiscie jade.Zarezerwuj mi miejsce w szeregu moge dac haslo niestety 2 dni przed.Pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam Pawel jezeli mi wszystko wyjdzie to oczywiscie jade.Zarezerwuj mi miejsce w szeregu moge dac haslo niestety 2 dni przed.Pozdrowiam Spoko Wiesiu , miejsce będzie czekało . Ogarniaj swoje tematy i czekam na dobre wieści od ciebie Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Niecaly miesiąc do wyjazdu. Ktoś jeszcze chętny na wypad z nami? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniak Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 cześć Pablo, od jakiegos czasu czytam te wszystkie wpisy i staram się wyszukac ekipę do której mógłbym się podłączyć. Poprowdzie myślałem o czymś nieco krótszym czasowo ale w sumie chyba dam radę. Jak widze macie luźne podejście do tematu, nie spinacie się, a to podstawa.Chętnie bym porozmawiał i omówił wszystko. Jeśli to nie kłopot podaj telefon odezwę się na dłuższa bajerę. pozdro Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 cześć Pablo, od jakiegos czasu czytam te wszystkie wpisy i staram się wyszukac ekipę do której mógłbym się podłączyć. Poprowdzie myślałem o czymś nieco krótszym czasowo ale w sumie chyba dam radę. Jak widze macie luźne podejście do tematu, nie spinacie się, a to podstawa.Chętnie bym porozmawiał i omówił wszystko. Jeśli to nie kłopot podaj telefon odezwę się na dłuższa bajerę. pozdro RobertPoszło PW Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Pozostalo juz tylko 2 tyg do wyjazdu. Na tą chwilę skład wygląda następująco :1. Pablo2. Wajzer 3. MICI4. Robert5. ??? Wiesiek odezwij się co z tobą ??? Ktos się jeszcze zastanawia? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 wyjeżdżacie z rybnika czy z Cieszyna ? I jaka trasa na początek ? Może bym wpadł kilka km Was odprowadzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Haj Dudi! Zbiórkę tym razem mamy najprawdopodobniej u Madziarów :-) Ale śmiało możesz wpaść odprowadzić, może się zapomnisz i pojedziesz dalej z nami :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi