Radek47 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Moje moto nie dostaje powietrza (tak mi sie wydaje)i krztusi się przy 7tys obrt. (full manetka) dodam malutko gazu to wykręca się do 12tys. obrt. Moduł odblokowany. Macie jakieś sugestie ? jest jakiś "magiczny przycisk" ustawiający dawkę powietrza ? Moto to Honda Hornet PC41 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 podłącz to do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamYZF Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 dokładnie j/w, tam masz już wtrysk i elektronikę, więc ciężko postawić diagnozę, ale dodam że widzę tu zbieżność, nie dostaje powietrza ale wkręca się bardzo wysoko po lekkim odkręceniu manetki, to raczej brzmi jakby lewe powietrze gdzieś dostawał albo zapłon świrował, kto Ci odblokowywał moduł i w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek47 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 już wszystko jasne :) zdenerwowałem się i wziąłem klucze w swoje ręce :Poto co mi siedziało w air boxie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamYZF Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 moduł odblokowany a zwężki zostały hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi