Sylwuch Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Piękna maszyna! Zastanawiałem się też nad nią ale ze względu na finanse wybrałem versysa 650... szerokości i przyczepności ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersrem Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam ponownie. W moim MT zaczął się stukot silnika z prawej strony takie małe chrobotanie, ponoć wadliwe są napinacze łańcuszka rozrządu masz to u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Uu, czyżby wychodziły choroby wieku dziecięcego? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Gratulacje , a jak sprawuje sie szyba przy większych prędkościach ? Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wyobraź sobie że mam podobnie , po dwóch latach po FZ6 kupiłem wczoraj CBR 1000 F . P.s: Piękny motocykl sobie sprawiłeś - przyczepnośći i czasu na jazdę życzę . Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi