michoa Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Huski widuje co jakiś czas, fakt ze są to raczej nowsze maszyny. u nas ? ja się przyznaje że ostatnią huskę na żywo jaką widziałem to była stara te610 na piątkowisku ( chyba twojego ziomka ) ale to było hmm z 6 lat temu ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No racja huska to zadkość a i opinia na ich temat jest nieciekawa o te 610 słyszałem wiele że w przypadku awarii silnika dostanie urzywki graniczy z cudem a nowa ma cene nowego motoru, Taki przypadek miał mój znajomy chyba łańcuch rozrzadu pękł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi