jannikiel Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No, pierwsza rata 18800 hahahahhahahahah..... Spoko, ja poczekam, nie wziąłem kredytu chwilówki, mi się ze sprzedażą nie pali.... i nie wiem, czy w niedzielę, się nie karnę w trasę po Mazurach aha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Leć na Pisz i potem odbij na Ruciane Nida - Szczytno - Olsztynek ..... piękna trasa Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Byłem, pojeździłem, fajnymi zapomnianymi dróżkami...Ducati 999 sprawiło się nader zacnie...pozamykałem opony na mokrym, mokrych liściach i krowiankach leżących w szczycie zakrętu... aha Tak mi sie jazda spodobała, że ....cena wzrasta do 28800 ... :icon_mrgreen: ... Do tematu:Za to cenę Ducati paso LTDobniżam do 9200 złPozdr. J-999 Edytowane 21 Września 2015 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi