lukaszzzz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No i chyba sam sie zdecydowalem nikt na moj wczorajszy temat nic nie pisze i wybralem wstepnie cbr 600 ale nie wiem czy warto cena jest kuszaca ale i zarazem podejzliwa moze ktos sie wypowie cos na temat cbr 600 znalazlem taki motorek za okolo 10 tysi jest z 94roku przebieg 40 tys nie mam tyle ale pozycze i bedzie :) na co zwrocic uwage przy kupnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Motorek jak widać okazyjny... takie roczniki to koszt 11500 - 12000zł..... Sam motorek jest za*eb*sty.... nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę ale myślę że praca silnika powinna być bez szelestna mimo że ma 40k przebiegu w końcu to honda...A i jeszcze jedno czasami lepiej jest omijać okazje bo te nie zawsze są takie opłacalne jak się wydaje... :/ Mimo wszystko polecam ci Honde jak najbardziej a najlepiej to weź kogoś kto ma pojęcie ze sobą.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja swoja CBR 600F2 z 1993 sprzedalem za 11 500zl.Ale motorek byl naprawde w igla stanie i wymagal tylko nowej tylnej opony i tylnych klockow. Reszta materialow eksploatacajnych i masa czesci byla nowa. A co do wyboru to mysle ze wybrales slusznie.FZRki byly bardziej zawodne, czesto braly sporo oleju... jednym slowem wg.mnie i wielu moich znajomych CBRka praktycznie pod kazdym wzgledem przewyzszala FZR. Paru moich kumpli mialo CBRki, paru FZRki i dlatego mam porownanie. Ten motorek w zasadzie ma niewiele slabych punktow. Jak bedziesz sprawdzal to zacznij od tego czy jest prosty, czy nie mial zadnego wielkiego dzwona a potem stan mechaniki. Silniki sa ciche a jak uslyszysz ze cos w siniku zezi i jesli halas nie ustanie po nagrzaniu siesilnika tzn. ze prawdopodobnie konczy sie napinacz lancucha rozrzadu a to razem z roboizna wydatek ok.550zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witam. Jak juz koledzy napisali CBR F2 to świetny wybór. Ja taką wybrałem i nie żałuję. Faktycznie zwróć uwage na rozrząd, poza tym sprawdź ograniczniki skrętu, jeżeli są powybijane to może oznaczać że moto leżało, zwróć uwage tez na przednią czasze czy jest zespawana, czy składa się z części. U mnie nie jest zespawana i w miejscu łaczenia rozłazi się bo była pęknięta a ktoś ją źle posklejał. Ale to jest tylko kosmetyka. Moto jest jak najbardziej godne polecenia. Jak mozesz to wrzuć fotki moto które chcesz kupic to może coś ci zasugerujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 plany sie zmienily kasowo troche sie przyblokowalem i kupilem gpx 750r z 89 staruszek ale mam nadzieje ze bedzie chociaz na czym pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 to nie zmienia faktu ze wciaz mysle o cbr hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi