Konstanty Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 WitamCzy grupę na wyjazd już macie tak do końca zamkniętą-zamkniętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 odpowiem Ci jutro ponieważ muszę posprawdzać noclegi.... raczej tak.. ponieważ ludzie powpłacali składki i noclegi już opłacone... musiałbym trochę pokombinować... ale zobaczymy...dam Ci jutro znać na priv napisz mi skad jestes...Sprawdziłem i nie ma możliwosci noclegowych w miejscach gdzie my nocujemy... wszystko porezerwowane... tak więc z przykroscią muszę powiedzieć ,że grupa którą zebrałem jest grupą ostateczną na ten wyjazd. 15 osób -12 motocykli. Im blizej terminu wyjazdowego tym więcej osób chciałoby się dopisać jednak noclegi mamy porezerwowane wszędzie razem i w tych miejscach nie ma możliwosci dorezerwowania noclegów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ok dzięki za info.Jestem z Krzeszowic k.Krakowa.Jakby coś to proszę o kontakt.Udanej wyprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 szkoda ze tak pozno zobaczylem temat , chetnie bym sie dokoptowal z plecakiem do wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ważna informacja.... dwie osoby z nasze 16 tki z przyczyn rodzinnych nie moze uczestniczyć w naszym wyjeżdzie... jezeli ktoś by reflektował na wyjazd z nami jest taka możliwość wyjazdu. Koszt wyjazdu ok 440 zł 5 noclegów. Możemy zabrać jeszcze te dwie osoby zamiast osób które niestety zrezygnowały. Na informację czekam do niedzieli tj 10 .06 . 2015. Ilosć miejsc ograniczona do 2. Daro 1980 jezeli chcecie to noclegi są zarezerwowane. Warunkiem wyjazdu jest wpłata kosztów , ponieważ za noclegi płacę z własnej kieszeni... w przypadku braku chętnych w niedzielę wieczorem zwalniam rezerwację i nie poniosę zbędnych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 My już po powrocie z Grossglockner... 5 dni - 2900 km - 12 osób - 11 motocykli - przejechane 3 trasy wysokoalpejskie: NOCKALMSTRASSE , MALTAHOCHALMSTRASSE, GROSSGLOCKNER. Mam nadzieję ,że dla osób ,które miały możliwość wyjazdu i były z nami ,były to nie zapomniane chwile.... i że warto było jechać. Dziękuję wszystkim za te kilka dni spędzonych wspólnie na szlakach Alp austryjackich ,w Pradze i na Dolnym Śląsku.... Relaja z fotkami z wyjazdu wkrótce..... a za rok...znów coś wymyślę . Pozdrawiam.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Popieram nie zapomniane chwile było super .Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki Mariusz,,,, będziemy mam nadzieję w kontakcie ...i przyszły rok znów gdzieś wspólnie wyskoczymy... z Początkiem sierpnia wybieramy się z Arturem od Bmw na mazury na weekend do Gierłozy.... jak chcesz dołączyć zapraszamy. Mam nadzieję ,że organizacja ,moja praca włozona w plany i dopięcie wszystkiego była ok..... Edytowane 2 Lipca 2015 przez mareks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dzieki za zaproszenie na mazury-kto wie co będzie w sierpniu ale nic nie wiadomo 😊Grossglocner i organizacja 👍 Dzieki za zaproszenie na mazury-kto wie co będzie w sierpniu ale nic nie wiadomo 😊Grossglocner i organizacja 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Mam pytanie czy ktoś był może na słynnej hochalpinstrasse na Grossglockner na koniec maja?Pogoda w Europie może być już wtedy bardzo sympatyczna, ale zastanawiam się jak z warunkami na samej przełęczy w tym okresie - niska temperatura to jedno, ale czy opady śniegu mogą się wtedy pojawić? Będę wdzięczny za wskazówki :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczao Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jak to w wysokich górach, śnieg nawet w maju nie powinien nikogo dziwić. Ja byłem tam pod koniec czerwca i na dole było około 30 stopni, a na górze 9. Ale ponieważ było słonecznie, to było idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi