pancur Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Zawsze możesz powtórzyć.Co bedziesz malował starą jak można mieć nówke.Kobita nie hinda podobno. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam :) Moja kochana siostra w kwietniu wychodzi za mąż, a ja jako idealna druhna chcę zorganizować dla pary młodej niespodziankę - oboje zajarani motocyklami :).... Niestety ja nie jeżdzę motocyklem, ale zwracam się do Was z gorącą prośbą :) Czy byłby ktoś chętny wziąć udział w eskorcie motocyklowej 25 kwietnia 2015r. ?Ślub o godzinie 17 w Jedlni Kościelnej za Radomiem. od kościoła do sali jedyne ok 300 metrów, ale od domu panny młodej do kościoła ok 17 km ;-) Mam nadzieję, że zgłoszą się zainteresowani. Dla każdego uczestnika mały %% podarunek :) Pozdrawiam, ruda. Witaj, miło że myślisz o siostrze, ale eskorty są tylko dla motocyklistów, procenty nas nie skuszą. Do kolegi motocyklisty pojadę nawet 200 km za darmo, bo to frajda i satysfacja. pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Eee tam... znowu trzeba by się było golic, kąpać, umawiać na oranżadę i kino, starać się, kupować kwiaty-sraty... zostanę na razie przy obecnej-nie dusi aż tak bardzo że nie można oddychać :o) Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Pokaż wyciąg z konta we funciakach ew unijny paszport chyba lepszy będzie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Niestety ani jednym ani drugim nie jestem w stanie się pochwalić... :'( Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No co Ty jakas ciapałka poleci na polskie obywatelstwo,nawet nie ciapałka ale i ukrainka czy białoruska,a to ładne nacje ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Pokaż wyciąg z konta we funciakach ew unijny paszport chyba lepszy będzie. Ni chu*a ....Ma byc milosc :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Pancur, ciapki w tym kraju wysiadają z samolotu, wyciągają obie "lewe" ręce i dostają od królowej w jedną klucze do chałupy a w drugą tyle sałaty że im się nie bardzo opłaci ruszać sprzed TV... bo pochodzą z byłych koloni i mają "ciężko" a królowa miłościwa. Nas już tak nie rozpieszczają... Ukrainki niby ładne ale strach do sklepu wysłać żeby w ciąży nie wróciła.. znajomy tak się hajtnął za 30 tys. pln, pomieszkała dopóki nie dostała papierów a potem zniknęła... znalazła się po 2.5roku... jak chałupę kupił... A miłość jest...kilka razy w tygodniu :0)) Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi