LORD VADER Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Sprawdź czy tłoki (albo jeden z nich ) jest w GMP przy znakach pokrywających się z krawędzią głowicy . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Pierwszy link z brzegu. Miłej zabawy :). Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palgumeaniedusze Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 może mi ktoś wysłać dobrego manuala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Zostaw to, póki jeszcze jest szansa naprawy. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palgumeaniedusze Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) tak to u mnie wygląda może być czy nie ? Edytowane 17 Marca 2015 przez palgumeaniedusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja nawet jestem w stanie przewidzieć następna usterkę w Twoim gpz...Zatarty wałek. Zostaw to, póki jeszcze jest szansa naprawy.Po tym co zobaczyłem to najlepsza rada. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) tak to u mnie wygląda może być czy nie ?Ta fota z fioletowym wałkiem w siodle i piachem .Ja yebie. Tam nie było smarowania . To raz. A ten gruz to tak se możesz w Kamazie robic remont . Czyścic to ku*wa !! TO ja sie półtorej godziny pierdoliłem ze stertą złomu po sprzęgiełku rozrusznika a Ty mi tu takie coś pokazujesz ..Trzeba sprawdzić czy cokolwiek oleju dociera do głowicy (musi wylatywać z wszystkich podpór wałków rozrządu - po wyczyszczeniu i zmontowaniu ustawiasz wstepnie rozrząd i kręcisz bez świecy aż się olej pokaże , wszystkie łożyska ślizgowe należy skropić olejem przed montażem ) . Przewody olejowe na zewnątrz i pomiędzy wałkami pozakładane ? Porady "oddaj do mechanika" nie napisze bo napisałeś że na łańcuch nie masz.. Wątpliwa misja , próbować zawsze warto. Edytowane 17 Marca 2015 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 http://chomikuj.pl/Octavczan/Motocykle+%28r*c3*b3*c5*bcne%29/Kawasaki/Kawasaki+Gpz+500+S+%2886-94%29,370355550.pdfMasz, bo widzę, że jednak nie szukałeś zbytnio. Jak będziesz miał jakiś problem z pobraniem z chomika, daj znać na PW i podeślij razem z swoim adresem majlowym. Podeślę Ci zdjęcia stron Haynes'a, ale po angielsku. Choć wydaje mi się, że też jest do pobrania w necie, za free jak dobrze poszukasz. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi