Staszek_s Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Romans, możesz dokładnie podpytać Andrzeja z Gdyni (Moto Guzzi Stelvio - pewnie miałeś już okazję go poznać), bo to ten kolega. Podpowie co było nie tak z tą rezerwacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 piszą, że jak nie odwołasz rezerwacji w jakimś terminie to pobiorą kasę za pierwszy nocleg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Sprawdź jeszcze czy mają sensowny parking (tzn strzeżony nie ulica przed hotelem) dla moto.I jak możesz, podeślij plan wycieczki na priva, Zobaczę czy dam radę czasowo ogarnąć z tym Kaliszem w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 a może przy okazji organizowanego np. we Lwowie jakiegoś zlotu motocyklowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 macie racje parking ważna rzecz, hoteliki w centrum często piszą o miejscach parkingowych publicznych na sąsiednich ulicach ;) Sputnik ma swój chociaż chyba płatny 20 UAH więc nie zbiednieję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 U nas jest właśnie dwóch gości z Ukrainy, z miasta Goła Pristań, gdzieś w pobliżu Odessy. Mówią, że sytuacja normalna i zapraszają. O wojnie nie bardzo chcą mówić. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A wizy itd. jak to wygląda? Romans, jaki plan, pisz :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tylko paszport i zielona karta. Na granicy trochę mocniej sprawdzają, ale normalnie. Dopytują się gdzie, po co, ale specjalnych trudności też nie robią. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 wyjazd w czwartek z Bydgoszczy ok. 15:30. Jadę na maksa do Radomia Norbit usługi noclegowe http://www.booking.com/hotel/pl/norbit-usaugi-noclegowe.pl.html?sid=bd74fb12af7a0f01186045fbb7703edb;dcid=4;checkin=2015-04-30;checkout=2015-05-01;ucfs=1;srfid=ca5c507ef78463efa89afd6a50da4e3294cbfe2cX1;highlight_room=87034102Rano 1 V wyjazd do Lvova. Zmieniłem rezerwację ze Sputnik-a na Guest Hotel Lviv https://www.booking.com/hotel/ua/guest-house-l-viv.pl.html?aid=304142;sid=bd74fb12af7a0f01186045fbb7703edb;dcid=4 wieczorem na jakieś piwo. 2 V zwiedzanie, niedziela po śniadaniu powrót do domu. Coś zaczyna Hrywna drożeć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ciekawa, interesująca propozyca..... ;) . Romans jedzieś na 100%. Masz już nocelgi zarezerwowane czy tylko tak wstępnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) tak jak napisałem rezerwacje już są, rezerwować bo w tym Lwowskim zostały (13 III godzina 12:00) trzy dwójki standard, ale i te droższe są za rozsądne pieniądze... Edytowane 13 Marca 2015 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 tak jak napisałem rezerwacje już są, rezerwować bo w tym Lwowskim zostały (13 III godzina 12:00) trzy dwójki standard, ale i te droższe są za rozsądne pieniądze...OK. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kurcze, ten hotel jest 4 km od centrum, trochę daleko z buta. Pokój dwuosobowy z łazienką 125zł mniej więcej za dwie noce. Znalazłem inny w centrum, taki pokój 175zł. No i przede wszystkim nadal zastanawiam się, czy 1 dzień to trochę nie za mało na zwiedzanie tego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Odległość do miasta to nie problem bo można napewno dojechać tam za rozsądne pieniążki np.taryfą. Najważniejsze aby był prywatny strzeżony parking, który oferuje hotel, hostel itp. Jeśli nie zobaczy się wszystkiego to zawsze można tam wrócić... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 tak jak pisałem jest to wyjazd zwiadowczy przed lipcowym wypadem do Kamieńca i innych naszych fortec. Lwów, śliczny ale nie jestem fanem zwiedzania wszystkich kościołów i uniwersytetów. Jest kilka punktów, które trzeba obejrzeć, a więc starówkę, cmentarz Łukaczowski może wejść na górę zamkową. Ważne by poczuć atmosferę miasta, poprzyglądać się ludziom, wypić browara. A co do odległości to damy radę, a przejść się ulicą Bohaterów UPA i Bandery bezcenne ;) Ps. ważny jest prywatny parking np. bez dopłat i cena lokum i śniadanie. Hrywna jest bardzo niestabilna i HGW co będzie za 45 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi