Super125 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam Czy ktoś może teraz w tym roku robił prawo jazdy kat A ? Czy sie zmieniło coś , chodzi mi dokładnie o wykłady czy są obowiązkowe czy nie? Słyszałem ale nie wiem czy to prawda , że po wykładach trzeba pierw zdać egzamin Państwowy i dopiero wtedy są praktyki w szkole jazdy motorem ? Również chciałbym się dowiedzieć jak jest na egzaminach czy są faktycznie trudniejsze ? jest mniejsza zdawalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 słyszałem, nie wiem... to przeczytaj przepisy, zobacz sobie w monitorze kiedy ostatnio były zmiany w ustawie i czego ewentualnie dotyczyły... wieściami spod trzepaka można się podpierać w ocenie piwa za 1,99 z biedronki, a nie obowiązującego prawajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super125 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dziękuje za odpowiedz ale jeżeli pozwolisz jednak chciałbym znać opinie ludzi co robili lub robią obecnie w tym roku prawo jazdy na kat ADzwoniłem do jednej ze szkól Pan instruktor powiedział mi jak to u niego wygląda chcę zobaczyć czy ta jego wersja się potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi