giemul Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Sprzedam naprawdę w promocyjnej cenie K 1200 RS z 2000 roku w najładniejszym malowaniu . Żadne cudo i perełka tylko normalny motocykl który cały czas jeździ . Nie handluję motocyklami , jestem fanem marki . Ma trochę wad : pęknięcie na kanapie ( ok 5 cm ) , nie grzeje jedna manetka ( mam obie nowe oryginalne BMW za dopłatą ), ułamany tylny kierunek ( sklejony na taśmie ) , nieoryginalne podnóżki szofera , drobne rysy i ślady używania bo jednak to ma 15 lat . Przebieg 80 000 km , zrobi jeszcze 3 razy tyle bez dłubania . Silnik mocno OK , jest to ostatni atomowy silnik BMW , nie wysilony , leżąca w oleju rzędowa czwórka ułożona wzdłużnie , zwyczajnie nie do zepsucia . Napęd wałkiem , bez luzów , bicia itp , STAN WZOROWY co jest rzadkością ! Opony prawie nówki ABS Grzane manetki Lusterka z nowszego modelu . Z dodatków to : kuferek ( KIWI ) , podwyższana szyba ( oryginał BMW ) , szersza tylna felga ( oryginał BMW ). Za dopłatą dam nowe manetki BMW ( kosztowały 800 zł ) i ładowarkę BMW ( kosztowała 450 zł ) . Żadne plastiki nie klejone , nie malowane , wszystko oryginał . Jest gniazdo do GPS,a , ładowarki itp . Mam dużo literatury elektronicznej i trochę też papierowej . Cena normalna za jaką wystawiłem to 11 000 zł .Mam okazję kupić inny fajny motocykl ,więc tylko do czasu jak tamten będzie na sprzedaż , cena schodzi do 7999 zł . Jak tamten się sprzeda to już tak tanio nie oddam . Kupującemu wszystko powiem jak na spowiedzi . Coś tam też poopowiadam bo trochę mam świadomość tego modelu , miałem 3 takie sprzęty . Sprzęt mega wygodny dla 2 osób , bezawaryjny i oszczędny . Spalanie nigdy nie przekroczy 6,5 l nawet przy ekstremalnym załadowaniu i gonitwie po autostradach . Tu żaden motocykl nie ma porównania , ŻADEN ! Na zdjęciach z niską szybą , teraz jest założona lepsza , wyższa Waliz bocznych nie sprzedaję Mam samochód odstawczy , transport po cenie paliwa w każde miejsce . Twardorzeczka k / Żywca TEL - 798 328 851E-mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 coś nie widzę tych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 ups , zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 kastrat na 100KM czy wersja otwarta? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) żaden kastrat . Normalne kuce , 130 . Panowie na razie się wstrzymajcie z dzwonieniem , bo wczoraj był kupiec i wpłacił zaliczkę . Do finalizacji potrzebna jest pogoda bo u mnie na razie zima jak z bajki . Chłopak chce się przejechać , a drogi u mnie białe i dalej śnieg sypie . :banghead: Jak się rozmyśli to dam tu cynk że motocykl jest nadal do sprzedania . Na razie temat wstrzymany . Edytowane 5 Marca 2015 przez giemul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 motorek dalej na sprzedaż . Jednak chłopak za bardzo na Japońcach wychowany i mu walec nie podszedł :biggrin:Wolno wklejać linki ?? http://allegro.pl/bmw-k-1200-rs-ekstra-rewelacyjna-cena-i5178315206.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi