DZIKOWSKI Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 tydzień jutro będzie. Został tylko gaźnik i zawór stary. Z gaźnikiem bawiłem się ja nie wiem jak długo i bez rezultatów. A zawor był nie ruszany, także obstawiam zawór.... I tu jest problem.Rozwiąż go wizytą u mechanika motocyklowego mam w niej drugi silnik Zrób to samo z obecnym mechanikiem Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyRS125 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) I tu jest problem.Rozwiąż go wizytą u mechanika motocyklowego Zrób to samo z obecnym mechanikiem Nie miałem problemów nigdy, aby sobie nie poradzić z motocyklem. Nie takie rzeczy robiłem w moto, a tu nagle j*b, znalazła się apka, która nie reaguje na regulacje. Mechanik niby złej opinii nie ma, a z tego co słyszałem to zawsze się wywiązywał z umów, więc ją tam zaprowadziłem, a to, że tydzień już stoi, może być też powodem, że sezon coraz bliżej i coraz więcej moto do roboty... ;) A sądzę, że w temacie nie chodzi o mechanika, tylko o to jak rozwiązać problem. Edytowane 23 Lutego 2015 przez mlodyRS125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 membranę sprawdzałeś ? Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Membrama, zawór. Zachowuje się jakby nie było zaworu. Membrana jak strzelona to ciężko odpala i na wyższych przerywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi