Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 tym razem tez nie specjalnie, ruszalem spod swiatel i przedemna stal gosc w eskorcie i cos grzebal pod kierownica, nagle zapala sie zielone a gosc dalej pod kierownica to ja go z lewej strony, ruszam delikatnie a ten wentyl rusza jak rakieta i mnie spycha, bylem juz tak gdzies kolo 3 tys. obrotow na 1 biegu i lycha, nieduzo poszlo kolo w gore, ale poczulem brak kontaktu przedniego kola z asfaltem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIASIEK Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 He he he to trza było jeszcze podkręcić gazu i szpula na jednym do następnych świateł :mrgreen: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hehe red chwalisz się czy żalisz :?: :mrgreen: ja jak sprzętem wyjade w miasto to nie może sie obejść bez piona :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hehe ale ty masz "sprzet" a ja tylko taczki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hehe ale ty masz "sprzet" a ja tylko taczki :buttrock:bo trza bylo z klamy pociagnac :!: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Startowałem juz nie raz z porządną "Łychą" ale moje maleństwo (236kg 8) ) nie traci kontaktu z jezdnią.Zreszta szkoda by mi było motocykla...... Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Startowałem juz nie raz z porządną "Łychą" ale moje maleństwo (236kg 8) ) nie traci kontaktu z jezdnią.Zreszta szkoda by mi było motocykla...... Eeee,tam szkoda to jest umrzeć :mrgreen: Jak raz na jakiś czas dźwigniesz bydlę na koło,to nic mu nie będzie :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi