PatrykCR Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam wszystkich, jestem tu nowy. Czytałem kilka tematów na tym forum na temat nicasilu, ale żaden nie dał mi wystarczających informacji. Otóż w mojej hondzie CR 125 mam założoną przez jakiegoś ''speca'' tuleję. Jest to fatalnie wykonana robota a że skończyły się selekcje, muszę coś z tym zrobić. Na początku chciałem oddać do tulejowania, ale lepiej wydać więcej i zrobić to porządnie. Wyczytałem, że przez firmę KTM w Krakowie można wysłać cylinder do Anglii. I tu pada pytanie czy po pierwsze jak mam tuleje to można od nowa nałożyć powłokę nicasilową? I czy firma ktm wyśle też cylinder od motocykla innej marki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 na tuleje ci nicasilu nie poloza musisz drugi cylinder szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagaroth Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Albo oddać do tulejowania do Motor-Tech oni tam na pewno Ci nie spieprzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykCR Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Słyszałem właśnie o motortechu i chyba nie mam innego wyjścia. A czy jak kupie tłok wossnera kuty to musze na cos zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak oddasz do motortechu cylinder to sami dobiorą ci tłok i zrobią odpowiedni luz cylinder-tłok.Ps. Kilka lat temu dali plamę i zrobili mi o 1-2 setne za duży luz. Przez co miałem pewnego rodzaju kłopoty. Odnośnie samej tuleji nie miałem innych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykCR Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi