Endra Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Hejka, dosyć mało popularna marka o której niewiele wiadomo,a jednak dosyć często można znaleźć ten motocykl na aukcjach. Ja sams myślę o tym, czy go sobie nie sprawić. Fajnie by było, gdyby ktos mógł napisać tu więcej o tej marce, dostępność części, ogólne wrażenia z jazdy, czy może, że do niczego się nie nadaje :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja mogę trochę napisać chociaż nie miałem okazji jezdzić, wszystko jest na ''podobno'' :) części są dostępne ogólnie, na allegro nie jest ich dużo ale za to olek motocykle itp. jest wszystko tak że o to raczej nie ma problemu, cena trochę wyższa. Jazda (kumpel miał) jak na każdej crossówie. Ja ogólnie odradzam, poniewaz jest to mało znany sprzęt i myślę że lepiej zainwestować w coś swojskiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 nowe -ok. Stare = problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mój znajomy ma, popytam o wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi