Reksiu2003 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam. Mam takie pytanie, a mianowicie w mojej okolicy jest do sprzedania Kawasaki KLX 650C. Właściciel pojazdu napisał, że przestała pracować pompa oleju, przez co zatarły się wałki rozrządu. Czy mogło się stać coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Silnik rozebrany czy wróżenie z fusów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksiu2003 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No właśnie silnik złożony siedzi w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ciężko powiedzieć. Może to być kompletny gruz, może też nie być tragedii. W jaki sposób została przeprowadzona diagnoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 daj sobie spokój z takim zatartym motocyklem za remont zapłacisz jak za wycieczkę promem kosmicznym , tam np cylinder jest na nicasilu bardzo wrażliwy na braki oleju ,korba na krótką metę wytrzyma niedosmarowanie ale jak głowica stoi to pewnie już główka korby pod tłokiem też nieciekawa , chyba że chce za to 500 zł to można na części wziąć.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izydora Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam wszystkich którzy znają się na motocyklach a nie tylko udaja że coś wiedzą.Muszę zdjąc kanapę w Kawasaki Eliminator no i niestety sama nie mogę sobie poradzić. Czy któryś z panów ma jakiekolwiek pojęcie na temat mojego problemu???POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Z tego co wiem to klx 650 to nie eliminator ;p. Z czym masz problem? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Brzoz3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi