daberek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Jak powinny być wsadzony zawór membranowy ??Chodzi mi o czy to jest obojętnie jaką stronę go wsadzę. Listki są z obu stron i teraz pytanie czy jak wsadzę obojętnie jak to nic się nie stanie ? Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 teoretycznie obojętnie praktycznie to zwróć uwagę czy napewno pasuje w obie strony... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daberek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak powinny być wsadzony zawór membranowy ??Chodzi mi o czy to jest obojętnie jaką stronę go wsadzę. Listki są z obu stron i teraz pytanie czy jak wsadzę obojętnie jak to nic się nie stanie ? Jak zamontujesz gaźnik i będzie pasował w otwór air boxu, to jest ok Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi