Gość Maf Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zabieg robiłem właśnie w Katowicach. Wtedy wystarczyło skierowanie od okulisty i faktycznie odbywało się to za darmo w ramach kasy chorych. Jest mały stresik jak grzebią w oku, ale wszystko było ok :buttrock: Jeśli będzie ktoś zainteresowany mogę podać nr telefonu i jakieś szczegóły.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Z tego co pamietam (moge sie mylić) były jakieś wymagania odnośnie wieku pacjenat :? Jak możesz to wrzuc ten nr telefonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Z tego co pamietam (moge sie mylić) były jakieś wymagania odnośnie wieku pacjenat :? Jak możesz to wrzuc ten nr telefonu :)przeciętnie jest to wiek 21 lat- bo najczesciej od tego wieku wada wzroku powoli sie stabilizje- jasli jest pogłębiająca wada wzroku to nie zrobią operacji Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Tak własnie myślałem :) Czyli poczekam sobie jeszcze 3 lataka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 śmieszny patent lecz ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi