Zielok TS 50 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Siemka mam pytanko czy jak mam w am6 cylinder 90ccm malinke to usczelki od 50ccm mi podejdą głównie chodzi pod cyl i jak nie no to jakie i za ile mi podejdą, proszę o linki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pod cylinder beedzie pasowala tylko przed zlozeniem calosci przyluz do cylindra i spasuj kanaly jesli bedzie taka koniecznosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 generalnie musisz pogoglować czy głowicę masz taką sama jak w 50 czy inną , jeśli głowica jest taka sama to zaryzykuje stawiając 2 piwa że będą pasować wszystkie, w AM6 pod głowicę jest taka ,,gumka'' w formie sznurka ?? od biedy można ją zastąpić płynną np reinza tylko delikatnie bo jak zapchasz kanały wodne to będziesz robił remont.... ogólnie jak dobrze widzę komplet na cały silnik kosztuje 45 zł więc można zaryzykować.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 witam. niestety cylindry do am6 90 ccm mają inne uszczelki. sprzedaje to tylko wilmat więc najszybciej dostaniesz w sklepie z częściami do chińskich skuterów. taki zestaw na górę silnika ostatnio dałem 15 zł pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi