kawakmx200 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 brak iskry w kawasaki kmx 200Witam mam problem z moja kawa ponieważ nie mam iskry. Na początku iskra przerywała tzn jak rozwinąłem cala izolacje to iskra była motor odpala było ok po czym jak zwinąłem wszystkie kable izolacja to iskra znikała i od tamtego czasu nie ma iskry wgl kupiłem nowy moduł od tego modelu nowa cewkę sprawdziłem okablowanie i nic. Sprawdziłem tez napięcie na kostce od iskrownika i było ok. 10-12v dopiero przed modułem i cewka opadło do 0,5-2v i iskry nie ma. Proszę o pomoc i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdiiaga Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Może moduł padnięty zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawakmx200 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 wlasnie kupilem modul cewke z fajka i dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Sprawdz przewody oraz ciaglasc obwodu odpowiadajace za zaplon , stacyjke wszystkie polaczenia lutowane przy zaplonie moze byc pekniety lut. Do sprawdzenia tez jest impulastor oraz wszystke masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertfilip Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przed modułem, od iskrownika powinno być więcej / a sprawdzałeś to miernikiem analogowym, czy cyfrowym(multimetrem) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 rozwinąłem cala izolacje od czego izolację ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi