Hun996 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Osobiście widzę tylko dwie alternatywy do Trampka.1. Africa Twin, ale jest sporo droższa, sporo cięższa, trochę więcej pali, jest za to ciut mocniejsza.2. Super Tenere, ale waży jeszcze więcej niż Africa, jeszcze więcej pali, ma słabe hamulce i brak regulacji przedniego amora, jest za to najmocniejsza. Może nie wziąłem czegoś pod uwagę?DL 650 V-Strom. Tylko nie wiem czy zmieści się w 10 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka69 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 V-Strom to ogólnie bardzo fajna opcja. Ale w terenie to tym w ogóle nie pojeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) V-Strom to ogólnie bardzo fajna opcja. Ale w terenie to tym w ogóle nie pojeździsz :huh: a to cos nowego dla mnie :wink: Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) :huh: a to cos nowego dla mnie :wink: Ja tam na filmie widzę same szutrówki zalane wodą a nie jakikolwiek teren.Bandit tak samo by sobie tam poradził z tymi oponami jakie ma vstrom :laugh: Czyli w zasadzie praktycznie szosowymi.Generalnie dla vstroma to w zasadzie max co daje jeszcze jeszcze jakąś przyjemność a nie jest walką o przetrwanie. Dakar na dobrych oponach ma ten zakres trochę dalej. Waga jakby nie było robi swoje. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Songo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka69 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 nie wiem, jakoś jednak nie czuję tego Dakara 650.Będę się rozglądał pomiędzy Transalpem 650, V-stromem 650, a Kawasaki KLR 650. W teren pewnie najlepiej na KLR, na szosę V-strom, a najuniwersalniej na transalpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi