mabxpl Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam,orientuje sie moze ktos czy jest mozliwosc elektronicznego zblokowania zx'a z tego roku pod a2 bo rozmawialem w warsztacie motocyklowym to jest mozliwosc zdlawienia poprzez zabawe z gaznikami ale mnie bardziej interesowala blokada elektroniczna wie ktos cos na ten temat posiada ktos jakis link do tej blokady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 dla tego modelu nie ma takiej możliwości Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A ja czekam, aż pojawi się temat, jak zablokować Hayabuze na A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A ja czekam, aż pojawi się temat, jak zablokować Hayabuze na A1 Akurat z tym modelem na wtrysku nie ma problemu jak tylko ktoś ma taki kaprys Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie wiem jak wygląda kwestia mechaniczna, ale prawnie nie można zarejestrować maszyny, która ma 70KW w serii. Zdławić możesz (pomijam tutaj kwestie techniczne), ale legalnie pojechać nie możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi