JanuszW Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Ja polecam także miejscowość Sutomore w MNE, we wrześniu 10Euro/os - do granicy blisko, knajpki, fajna plaża ... i dużo noclegów https://plus.google.com/photos/100544388371978718915/albums/5891893135159217889/5898470944663659906?banner=pwa&authkey=CJX6t7PPgci7XQ&pid=5898470944663659906&oid=100544388371978718915 Edytowane 25 Listopada 2014 przez JanuszW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Część 2 filmu. Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 No i bardzo ładnie.... Milo się ogląda i czyta. Gratuluję.Bałkany to najbardziej ulubiona przeze mnie część Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_717 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Świetna relacja, chciałoby się tam być.Jak się sprawował mały Duke podczas wyprawy? Jak z komfortem, osiągami i zawieszeniem podczas dłuższych odcinków? Przymierzam się do jego rozmiar większego brata, który również służyłby do mniejszych/wiekszych wyjazdów inspirowanych forumowymi relacjami :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Też osobiście spotkałem się z "niemocą" noclegową w Szkodrze. W tym roku ponad dwie godziny szukaliśmy noclegu a później jakiegokolwiek noclegu. Udało się dopiero na stacji benzynowej z motelem na wylocie w kierunku Tirany. Warunki bardzo dobre. Udało nam się w drodze wyjątku wbić w 3 osoby do dwuosobowego pokoju w cenie 50e za pokój. W przeliczeniu na osobę nawet nie wyglądało to źle. Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Świetna relacja, chciałoby się tam być. Jak się sprawował mały Duke podczas wyprawy? Jak z komfortem, osiągami i zawieszeniem podczas dłuższych odcinków? Przymierzam się do jego rozmiar większego brata, który również służyłby do mniejszych/wiekszych wyjazdów inspirowanych forumowymi relacjami :wink: . Dzięki! Duke dawał sobie świetnie radę, trzeba przeboleć tylko dojazd do Cro a potem już rewelacja. Były miejsca gdzie pokazywał spalanie 1,9 l (tak, tak na 100 km). Nie grzał się jak jego większy kolega, miał wygodniejszą kanapę, wzbudzał zainteresowanie wszystkich motocyklistów, których spotykaliśmy ("To jest 200? Dojechaliście tutaj na motorach? Niemożliwe"). Wyprzedzanie też nie jest na nim problemem, chodź wiadomo, że tutaj sporo zależy od umiejętności kierownika. Trzeba umieć wykorzystać pełny zakres mocy i rozpocząć manewr w dobrym momencie.Jedynie mógłby mieć nieco większe przebiegi pomiędzy serwisowe (co 5 tys km). Trochę nas to ograniczało. I tak przeciągnęliśmy przegląd o 1 tys km. Mam pytania/prośbę do Was wszystkich czytających, czy możecie podesłać mi na p.w. tytuły jakiś fajnych bałkańskich piosenek - typu tych z pierwszej i drugiej części filmu? Z góry dziękuję. Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ja mam ja mam, fajna bałkańska nuta; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Myślę, że się przyda :) a tutaj cover :biggrin:https://www.youtube.com/watch?v=m-z5T3GHDGo a dla tych co sami chcą pośpiewać - tekst:[Refren:]To jest ta słowiańska braćLubi dużo pić i spaćTo jest ta słowiańska braćLubi pić i spać[x2]Niemiec nie rozumie nas gdy pijemy wódkęAnglik chciałby tak jak my ale z marnym skutkiemGrek nie lubi robić nic wolno pijąc uzoNam nie wolno mało pić i pracujemy dużoFrancuz delikatny jest, lubi dobre winaWięcej niż wypiją tam pije tu dziewczynaCleo, Donatan, Enej!Lubi pić i spać[Refren:]To jest ta słowiańska braćLubi dużo pić i spaćTo jest ta słowiańska braćLubi pić i spać[x2]Mówią, że Europa tu i mówią, że jest fajnieAle kiedy chce się lać to pójdziesz za stajnieMamy kiepskie drogi tu i drogo wszystko mamyDrogi Prezydencie więc wiesz dlaczego chlamy[Refren:]To jest ta słowiańska braćLubi dużo pić i spaćTo jest ta słowiańska braćLubi pić i spać[x2][Enej:]Наливаймо браттяB кришталеві чашіЗа Лесю, Катю, все одноМи вип’єм в горла нашіХай вся Європа знає,Як ми вмієм бавитисьГорілку п’єм, слов’яни миІ ще дівчата наші гарні!(Nalyvaymo brattia v kryshtalevi chashiZa lesyu, Katyu, vse odnoMy vypiem v horla nashiHay vsya Evrioa znaye yak my zviyem bavytys!Horliku piem, Sloviany my!I sche divchata nashi harni!)[Refren:]To jest ta słowiańska braćLubi dużo pić i spaćTo jest ta słowiańska braćLubi pić i spać[x2]Autor tekstu: Cleo, Enej Edytowane 25 Listopada 2014 przez Raciaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Bednarski na kłopoty ma zawsze pomysł złoty: Albania, okolice Skodar, samotny nocleg w polu za 0zł ;)Adrenalina w gratisie! Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Może to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzięki za propozycje, póki co mam jeszcze kilka piosenek do wykorzystania Część 3 filmu. Z góry przepraszam za jakość, nie wiem dlaczego tak się dzieję. Na kompie jest idelanie ostro, a tutaj... aż oczy mnie bolą jak to oglądam. Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Bardzo fajna wyprawa, a wybór kierunku jak najbardziej na plus. We wrześniu również miałem okazję zaliczyć Lovcen, a na powrocie z Albanii objechać przy pięknej pogodzie cały Durmitor i okolice Zabijaka- pięknymi winklami wzdłuż rzeki Tary. Wrażenia super, chciałbym za kilka lat ponownie uderzyć w te rejony. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 My jechaliśmy w tym samym kierunku tylko tydzień później Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Część 4 filmu, z najpiękniejszego dnia wyprawy. Kolejne części wkrótce - chciałbym zrównać momenty w filmach z fotorelacją. Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) My jechaliśmy w tym samym kierunku tylko tydzień później coś chyba trzeba zmienić na samym początku filmu przy prezentacji motocykli , mały chochlik pewnie się pojawił. Fajny filmik Część 4 filmu, z najpiękniejszego dnia wyprawy. Kolejne części wkrótce - chciałbym zrównać momenty w filmach z fotorelacją. dawajcie dalej :-) Na zewnątrz zimno to tym bardziej fajnie się ogląda takie filmiki . Edytowane 1 Grudnia 2014 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi