kolba Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACKY4 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) może na tej stronie,ten facet naprawia takie rzeczy https://www.olx.pl/oferta/harley-diagnostyka-alarm-komplet-modul-hfsm-tssm-bcm-pilot-fob-hd-CID5-IDkwKWS.html#7eae6f44be;promoted Edytowane 28 Lipca 2020 przez BLACKY4 Cytuj TYPE O NEGATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 5 godzin temu, jonaszko napisał: a próbowałeś kombinacji z linku wyżej? a że kod wpisać ? kod nie znany wiec trzeba na kompa .Na youtube znalazłem jedynie filmik jak facet operował stacyjką i wyłączył alarm, ale nie była to electra i u mnie nie działa 1 godzinę temu, BLACKY4 napisał: może na tej stronie,ten facet naprawia takie rzeczy https://www.olx.pl/oferta/harley-diagnostyka-alarm-komplet-modul-hfsm-tssm-bcm-pilot-fob-hd-CID5-IDkwKWS.html#7eae6f44be;promoted wiem, że są specjaliści którzy komputerem odinstalują alarm ,ale myślę że tak jak w samochodzie może to idzie zrobić samemu .Jak operując przyciskami idzie wyłączyć czujnik przechyłu by przy transporcie nie wył to powinno sie dać wyłączyć alarm ,tak jak pisałem wcześniej jest taki filmik operuje facet stacyjką 3 razy włącza i wyłącza tylko to jest inny model 4 godziny temu, kolba napisał: a że kod wpisać ? kod nie znany wiec trzeba na kompa kod już wygerenowałem bez kompa jak ktoś chce znać kod do electry to tu tylko trzeba licznik mieć nastawiony na ogólnie przejechane kilometry lub mile. Nadal szukam jak całkiem wyłączyć alarm samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-e Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca witam , mam problem może ktoś podpowie jak go rozwiązać, akumulator rozładował się i po naładowaniu i nie mogę odpalić, imobilajzer chce kodu pinu, którego nie znam co robić , dzięki za info zapomniałem napisać motocykl Harley Fad bob z 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Myślę że chodzi jednak o Fat Bob'a. Myślę że musisz na nowo zakodować foba. Sekwencję będziesz miał podaną w książce serwisowej, trzeba parę razy guziki powciskać, przekręcić zapłon itd. Szukaj serwisówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi