Brzoz3k Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jaki motocykl kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aafrica Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Honda CB 750 Seven Fifty z 1995r.. Zmieściłem się w założonej kwocie. Wizualnie stan średni. Mechanicznie znacznie lepiej. Do wymiany tylna opona, olej, filtry, klocki tylnie, kierunkowskaz. Dodatkowo kosmetyka i przegląd (bo się skończył). Napęd w stanie bardzo dobrym.Pierwszy i jedyny motocykl jaki obejrzałem. Sprawdziłem u znajomego mechanika, który oświadczył, że naprawdę warto. Wielki plus całej imprezy jest taki, że nie płacę za robociznę, tylko robię wszystko sam pod bacznym okiem mechanika. A uwierzcie, że nie umiem zrobić nic i nie mam narzędzi. Ale pod bacznym okiem fachowca, wiem, że nic złego motocyklowi nie zrobię. Czasami włącza mi się takie myślenie, że mogłem kupić w znacznie lepszym stanie GS500 albo XJ600 i w zasadzie od razu wsiadać i jeździć (chociaż na pewno jakieś drobiazgi byłyby do zrobienia), ale przekonało mnie to, że Sevenka, to jednak level albo i dwa wyżej. Przy okazji uczę się motocykla i poznaję rzeczy, o których nie miałem zielonego pojęcia. Jestem bardzo zadowolony, chociaż jeszcze oficjalnie nie jeżdżę (jakieś małe przejażdżki już były i bardzo się z motocyklem polubiliśmy). Patrzę na ten swój pierwszy motocykl, widzę jakieś niedoskonałości i ułomności, ale systematycznie je eliminuje i widzę jak sevenka coraz bardziej rozkwita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie jeżdziłem ale uważam,że fajny sprzęt wybrałeś o niebo fajniejszy od gs i xj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr1mson Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Witam,mam prawko B od ponad 5 lat i szukam własnej 125'tki. Na chwilę obecną nie widzę siebie w kategorii wyżej.To byłby mój pierwsze motocykl w związku z tym chciałbym zapytać coś takiego w stylu honda cb125f bądź aprillia RS 125 / RS4 125 , Kymco Quannon 125 nadają się na kogoś kto zacznie stawiać swoje pierwsze kroki na motocyklach? Na kupno byłbym w stanie przeznaczyć ok. 8,000 zł, ale byłbym rad gdyby jednak znalazło się coś tańszego i z okolic Gdańsk :) Lub Sachs ZZ 125? przed chwilą jeszcze znalazłem coś takiegohttp://olx.pl/oferta/honda-cbf-125-cbf125-kat-b-raty-CID5-ID9GNSN.html#2dfbc75c42 Edytowane 5 Maja 2015 przez cr1mson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Trzymaj się japonii i weź jeszcze pod uwagę małe varadero. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 wczoraj bylem w "auchan" . 125 ccm za 4 tys. nówka na gwarancji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuzdw Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam. Chce kupić motocykl o pojemnosci 125 cm3. Mam 180cm wzrostu i 70 kg wagi. Na hondzie cbr wydaje mi sie ze bede wygladał smiesznie, dlatego myslalem o Kymco Quannon albo Hyosung gt. Kymco miał mój sąsiad i nic sie z silnikiem nie działo, a jak to wygląda z Hyosung? Czy jest to awaryjny silnik?? Plus tego moto to gabaryty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi