Rafq12 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Witam posiadam Fiddy orion 125cc i mam taki problem że z komory świecy cieknie mi olej. Motor nie odpala. Zauważyłem to kiedy wrzucałem luz bo przypadkiem zostawiłem motor na biegu. Proszę o pomoc :). Edytowane 7 Października 2014 przez Rafq12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Za dużo oleju w mieszance? To jest 2t? Jak tak to normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafq12 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To jest 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senekkorzenna Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 napewno świeca dobrze dokręcona z podkładką?wykręć świecę i sprawdź nawet zatykając gniazdo świecy palcem czy masz kompresję a potem kolejno ; iskra itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz786 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Może pierścienie już się skończyły i pierścienie puszczają olej na tłok lub uszczelka pod głowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaZcH Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie przegrzałeś silnika?? Prawdopodonie poszły uszczelniacze zaworowe albo piersienie olejowe - trzeba rozbierać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi