mrbravo Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ale gadacie, jesli dowod falszywy to i kase falszywa moze wam dac... co wtedy zrobicie? :P :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Sprzedamy falszywe moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Można mówić ze najpierw żeby zaliczkę wpłacił ale jaką mamy pewność ze nie zapłaci lewom kasom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jak sprzedawałem swój motocykl, to napisałem w ogłoszeniu, że jazda próbna możliwa po zdeponowaniu pełnej kwoty w mojej kieszeni. Cena normalna, stan więcej jak dobry i zero telefonów. Po pewnym czasie wystawiłem po raz drugi już bez tej informacji, sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Moze czas na podsumowanie tej "sumy wszystkich strachów" :D Ostaje przy minimum jakim jest kolega którego moge sobie zatrzymać w razie "W" :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Coś z Tobą nie tak Janosik? Ja bym zatrzymał koleżankę na otarcie łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Janek , ale koleżanka może byc brzydka ! Facet ma zawsze więcej kasy :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Przekonałeś mnie. Ładny chłopak z kasą to jest to czego nam motocyklistom brakuje!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jak sprzedawałem swój motocykl, to napisałem w ogłoszeniu, że jazda próbna możliwa po zdeponowaniu pełnej kwoty w mojej kieszeni. Cena normalna, stan więcej jak dobry i zero telefonów. Po pewnym czasie wystawiłem po raz drugi już bez tej informacji, sprzedałem. Też bym na oglądanie takiego nie ruszył tyłka ;) Jak ktoś mnie od razu podejrzewa że jestem złodziej to jakoś czuję do niego antypatie... Zresztą to może działać w dwie strony, wrócę i gość powie "oddawaj motor" a jak się o kasę zapytam to on "jaką kasę?". Trzeba by jakiś kwit podpisać i zaraz się okaże że dobrze by było sprawę notarialnie załatwić... Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dopowiem, że transakcja odbyła się bez depozytu, był niepotrzebny, bo jazdy próbnej nawet nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja na każde oględziny zabierałem gotówkę, chociaż nie było takiej informacji w ogłoszeniu. Nigdy nie była potrzebna, sami proponowali jazdę próbną. Druga sprawa - na oględziny umawiałem się od razu w serwisie, więc i sprzedawca mógł być spokojniekszy o sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi