marekw1 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Cześć , szukam inspiracji w rejonach północnej Grecji . Mam 2 punkty które muszę odwiedzić, Thessaloniki i Limnos , reszta jest otwarta . Nie wykluczam zjazdu bardziej na południe , czas około 3 tygodnie . Wysłane z mojego Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 W tym rejonie polecam Kalampake i Meteory. Spójrz tylko na zdjecia w Google.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekw1 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wysłane z mojego Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel29 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 piękny kraj.o tyh rejonah nie stety nic nie wiem,ale byłem 8 miechów na południu,więc jak się będziesz w przyszłym rok wybierał w rejony Argos na pelopoezie to chętnie się dołączę.polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Za 3 tygodnie to i Ateny możesz odwiedzić i kilka pobliskich wysepek z Pireusu , Egina niecała godzinka promem . Przesmyk Koryncki cudo . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekw1 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wysłane z mojego Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Meteory (klasztory) po prostu MUSISZ zobaczyć ! Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekw1 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wysłane z mojego Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dokładnie. W rzeczywistości są jeszcze piekniejsze.Czas chyba bedzie tam wrócic niebawem... Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi