Major87 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Czy ja mogę mieć wniosek do obsługi forum o zmianę zasad postowania w tym wątku?? Fajnie, że ludzie jednak poświęcają czas i wklejają te linki, ale te mają tendencję do wygasania i w efekcie jest lipa i dużo stron to bezsensowne posty z martwymi linkami.Moja propozycja towklejony link zewnętrzny + do tego cytat bądź krótka notatka odnośnie zdarzenia.Czyli na przykładzie powyższego by to wyglądało tak http://kontakt24.tvn24.pl/temat,motocyklem-potracil-pieszego-i-uciekl-rannego-pasazera-zabral-helikopter,143177.html?categoryId=0Motocyklista w miejscowości Dębinki koło Wyszkowa (woj. mazowieckie) potrącił pieszego i uciekł z miejsca wypadku, zostawiając jadącego z nim ciężko rannego pasażera. Ucierpiał także pieszy, który trafił do szpitala. Informację o zdarzeniu otrzymaliśmy na Kontakt 24. Jak przekazał nam dyżurny z Komendy Powiatowej Policji w Wyszkowie, zgłoszenie o wypadku wpłynęło o godzinie 16.44.Policja wstępnie ustaliła, że w okolicy jednego ze skrzyżowań motocyklista potrącił pieszego. Motorem podróżował również pasażer, który został ranny. Kierowca jednośladu pozostawił go i uciekł. "Mężczyzna doznał urazu głowy, helikopter zabrał go do szpitala w Warszawie. Rannego pieszego przewieziono do szpitala w Wyszkowie" - mówił dyżurny.Na razie policja nie informuje, czy ustalono tożsamość motocyklisty.System sprawdzony na innych forach. Nawet działa :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Czy ja mogę mieć wniosek do obsługi forum o zmianę zasad postowania w tym wątku?? Fajnie, że ludzie jednak poświęcają czas i wklejają te linki, ale te mają tendencję do wygasania i w efekcie jest lipa i dużo stron to bezsensowne posty z martwymi linkami. Moja propozycja to wklejony link zewnętrzny + do tego cytat bądź krótka notatka odnośnie zdarzenia. Czyli na przykładzie powyższego by to wyglądało tak System sprawdzony na innych forach. Nawet działa :D Chciałeś prześledzić wszystkie wypadki sprzed kilku lat?Jesteś pierwszy któremu to przeszkadza a temat raczej jest czysto informacyjny a nie raczej jako kronika.P.S. W tamtym temacie nie dyskutujemy w żaden sposób. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Może nie wszystkie :D. Tak po prostu sprawdziłem 'kilka' z ciekawości, no i sporo linków jest dead.Nie przeszkadza mi to w żaden sposób ani się nie czepiam. Wpadło mi to w oko już jakiś czas temu i tylko się zastanawiałem, jaki może być sens samych linków w takich ilościach, ale skoro mówisz, że to wątek czysto informacyjny, to niech takim zostanie. Przyjął, zrozumiał :D. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 informacje są tylko aktualne, nikt nie wraca do poprzednich - bo i po co, dla statystyki? ba, zwolennicy "lytra na piersze moto" nawet na bieżące nie patrzą. wątek jest metodą na wyeliminowanie zakładania 150 000 tematów o każdym wypadku w prasie...gdyby Twój wniosek dotyczył jeszcze informacji użytecznych, jak np. opinii nt opon z allegro, gdzie też linki wygasają, miałby sens. ale w tamtych sprawach oporu materii (czyli lenistwa) mimo prób też nie udało mi się przezwyciężyćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi