Maciula Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mam problem z chinskim skuterem z roku 2011 zaplonem cdi nie lapie i zeby zlapal trzeba nim "potrzepac" :) tak samo jest z kopka .Co moze byc tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 to, że jest chiński ? ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Przejrzyj instalacje elektryczną , poszukaj luźnych kostek / złączek itp. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 moduł elektryczny w środku się rozlutował u mnie to się dzieje cyklicznie co x czasu..... nowy 20-30 zł ale może szybko paść jak stary , może spróbować go rozciąć miniszlifierką -odcinasz ten dekielek od drugiej strony niż jest wpięcie kostki , tam może pod płaską warstwą żywicy jest strona druku lutownica i szybko zauważysz urwaną nóżkę........doltujesz ale za jakiś czas znowu się powtórzy :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciula Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Mogę sie dowiedzic jak wyglada ten moduł ? Dodam tylko to ze z mechaniki czy elektryki nic ne umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi