tadeo Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja Bandita 1200 też gorąco polecam! Do 2006 roku kupisz jeszcze olejaka (chociaż pierwszy model był najładniejszy... :biggrin:)"Będzie Pan zadowolony...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dzięki panowie za pomoc na pewno wyciągnę z owej dyskusji wnioski i jak kupię nie omieszkam się pochwalić sprzętem jaki nabyłem .. Co do Bandziora wezmę napewno go pod uwagę , natomiast jeżeli idzie o zakup CB 1300 jak bym już brał to z Niemiec ze znaną przeszłością.. Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Kumpel kupił w zeszłym sezonie B12 z 2002 roku za niecałe 10 tysi. Wymienił tylko opony, olej i filtry... Moto śmiga jak szalone po całej Polsce I Europie, a on nic nie dokłada, tylko leje wachę i jeździ... Jeśli chciałbyś przymierzyć się do Bandziora, to możemy się zgadać (mam model z 99'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka69 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 tak się krótko wtrącę, jako że koledze nie leży GSX1400, a ja go po prostu mam (już trzeci sezon). Też jestem wysoki (186) i dosyć ciężki (95). Siedziałem i jeździłem na wszystkich big bikach (Bandit, XJR, CB i GSX). Na bandicie brakowało mi miejsca na kolana, CB dostępne u nas w 90% są na gaźnikach i są to szroty. Jeśli GSX to nie zamknięty całkowicie temat, daj mu drugą szansę. Nie ma tych moto może wiele, ale wszyscy użytkownicy których znam, bardzo doceniają wtrysk, chłodzenie olejem, moment obrotowy i cenę. Za ok. 15-17 KPLN możesz kupić doinwestowany, zadbany sprzęt z 2004-06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jeździłem xjr 1300 i szczerze polecam. BMW kryje się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi