automarceli Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Witam, jestem nowy na forum. Mam na imię Marceli. Chciałbym Was zaprosić do swojej nowo otwartej knajpy,która znajduje się w Józefowie koło Warszawy przy ulicy Nowy Świat 4 (wjazd od ulicy Nadwiślańskiej). Na miejscu oferuję GRILL, kuchnię wojskową, dobrą atmosferę. Knajpa czynna od poniedziałku do piątku. Dane kontaktowe: Tel: 604-233-428ul. Nowy Świat 4 (wjazd od Nadwiślańskiej)Józefów koło Warszawy Marceli. Zapraszam. Edytowane 18 Września 2014 przez automarceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 W weekendy zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Oj, coś czuję, że na worek soli nie zarobisz - no chyba że to tylko w ramach hobby...Tak się składa, że temat barowy jest mi odrobinę znany, i niestety cały zarobek to weekendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ..... a szczególnie Niedziela :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mam wrażenie że to przy warsztacie i czynne jak sam warsztat.Po sezonie można w wekend iść się napić bez moralniaka że w niedzielę nie polatasz a tu zonk i zamkniete :D Chyba że nastawiasz sie na żywienie proletariatu to i grochówka trafiony temat,byle cena kusząca. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi