ajronja91 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Za parcha? Zdecydowanie:) mial sakwy szybke jest generalnie dosc ladny. Ale tego silnika nie przepuszcze jak nie zgodza sie na zwrot to przynajmniej na zdecydowane zanizenie ceny. Tak jak mowie dali taka cene i zapewniali ze super jezdzi sprawny i nigdy nie psul sie. nie wiem sama czy warto zadac zanizenia ceny za uszkodzony silnik z 5300 do np. 2000? Czy lepiej walczyc tylko o zwrot i nie isc na ugody. Bo watpie zeby chcieli wydac 3tys na generalny remont. Takie ceny pi razy oko mi podal mechanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Zdecydowanie zwrot . No chyba że już teraz zaczniesz szukac pieca i chętnego na wymianę (a kosztami obciązysz sprzedawcę xv-ki) a reszta moto jest warta tego grzechu (musiłby byc w bardzo dobrym stanie i doposażony , pomijajac silnik ) . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajronja91 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Oile beda dostepne silniki sprawne z gwarancja rozruchowa bo na te chwile poki co jest jakis na alegro ale nie przekonujacy. Ogarne sobie gdzie ewentualnie szukac jak zajdzie potrzeba, ale przede wszystkim zalezy mi na zwrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wygrałem taka sprawę , ale pojazd był od osoby prawnej z fakturą a wtedy sprzedajcy ma duża odpowiedialnośćOd prywatnej dużo szarpania czasu kosztów a efekt nie wiadomypozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) I jak sprawa się zakończyła? Sorry, ale kupić stukający silnik i później mieć pretensje? Bez jaj :huh:Wiem że jesteś wkurzona, bo każdy by się wkurzył. Ale jak ja bym komuś sprzedał motocyl i po jakimś czasie ten ktoś by przyszedł do mnie to nigdy w życiu bym kasy nie zwrócił. Ską mogę mieć pewność że ta osoba zwyczajnie nie zajechała sprzęta? Wczuj się trochę w role osoby która sprzedała ci moto... kupiłaś stary, używany motocykl więc czego się spodziewałaś? Nowe to w salonie :) Pozdro Edytowane 6 Października 2014 przez Pi00r3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi