gduk13 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 U mnie podnozki pasazera przykrecone sa oryginalnie do wahacza. Mnie to nie przeszkadza, ale padazer czasami sie skarzy ze po dluzszej jezdzie czuc mrowki w nogach. Chcialbym zapytac, czy jest jakis patent, uchwyty przykrecane do ramy, antywibracyjne podnozki czy jeszcze cos innego, co by pozwolilo zredukowac lub calkiem wyeliminowac drgania podnozek pasazera? Wszelkie informacje lub "wlasne patenty" mile widziane. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Załóz ze Sportstera podnózki kierowcy... są mieciutkie, czyli antywibracyjne... ;) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gduk13 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zobacze co inni jeszcze (moze) napisza. Mozliwe ze jest jakis zestaw uchwytow do kupienia. Ale jesli nikt sie nie odezwie, to zrobieuchwyty przykrecane do ramy a same podnozki na plywajacych tulejach gumowych. Taki jest plan, a plany czasami lubia sie zmieniac. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Te podnóżki na wahaczu + inne "usprawnienia" MoCo skutecznie mnie zniechęciły do nowych H-D. Po prostu fabryka nie przewiduje dłuższych wyjazdów z pasażerem motocyklami serii FXD :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi