Qadrat Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Da się gdzieś dokupić taką "harmonijkową" gumkę, która jest na końcu linki sprzęgła? Na zdjęciu zaznaczyłem ją na żółto. Gumka jest już popękana i ledwo się trzyma, niedługo będę robił sprzęgło i lubię jak wszystko jest zrobione na tip top więc chcę ją zmienić na nową. Szukałem w google pod hasłami "gumka sprzęgła", "gumka linki sprzęgła" ale nic mi się nie udało znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wiem że w nowych linkach do EN500 na bank występuje.Szukaj taniej używki lub nowa za 30-50 zet.Jak odwiedzisz kilku mechaników któryś wyszpera. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi