Vlaad Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Dzieki! Jakby jednak ktos znal namiary nie tylko na Bielsk :mrgreen: to prosze sie nie krepowac...Trochę bliżej 3miasta:http://www.ptm.pl/pl/index.htmCo prawda na stronie nie ma nic o przewodach, ale trzeba zadzwonić i się dowiadywać. Ja robiłem na wymiar u nich (GOODRIDGE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Czesc Spider ! Ja tez jezdze B6 jak Ty !! Kiedys mi pisales o predkosciach przy danym obrotach. Ślimak juz mam i licznik działa. :-)))))))))) Ile dokładnie zapłaciłeś za przewody ??? Ile Ci poszło cm-rów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianek Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Ślimak juz mam i licznik działa. ))))))))) A ile kosztuje ten ślimak? Np. do aprilii rs :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Do Bandita nowy kosztuje 420zł,uzywany kosztuje 130-150zł,ja zaplacilem 30zł :-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianek Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 A nie wiesz ile do Aprilii RS 50? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 A ja nie zauważyłem dużej róznicy po zmianie przewodu na stalowy. Minimalna poprawa jest.Nijestem do końca pewien czy to była dobra inwestycja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi