kozak86 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 witam,mam problem z jawa 350 ts mianowicie kupiłem moto które stało 3 lata w garażu własciciel zapewniał ze do ostatnich dni była w pełni sprawna wyczysciłem gaznik przerywacze nalałem paliwa zalozylem akumulator nowe swiece i zaczolem kopac i nic wiec trzeba bylo pchac i na włączonym ssaniu jak pcham nic sie nie dzieje dam gazu do spodu nic dopiero jak odpuszcze to pare razy walnie w tlumiki i znowu nic i tak w kolo dam do spodu odpuszcze postrzela i tyle nadmienie ze bez ssania nic sie nie dzieje nawet jak dam gazu i puszcze zero reakcii,ktos mi tam mówił ze kondensatory ,a moze przewody na cylindrach zamienione?nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ustaw dobrze zapłon, mogą też to być kondensatory albo zamienione kable, ale tego nie sprawdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Zacznij od sprawdzenia przewodów, bo jeśli są zamienione to żadna regulacja nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak86 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ok dzieki bo jeden koleszka mi mówił ze na zamienionych przewodach bedzie chodziła ale kulawo co dla mnie jest nie logiczne skoro bedzie iskra jak tłok bedzie na doleustaw dobrze zapłon, mogą też to być kondensatory albo zamienione kable, ale tego nie sprawdziszkupiłem juz kondensatory itak zmienie bo nawet wizualnie pozostawiaja wiele do rzyczenia z powodu sparciałych kabli i spękanych izolatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak86 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 zalożylem kondensatory nowe przewody sa prawidłowo a itak jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) ustaw dobrze zapłon, mogą też to być kondensatory albo zamienione kable, ale tego nie sprawdzisz Edytowane 5 Września 2014 przez piotrek1281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 zalożylem kondensatory nowe przewody sa prawidłowo a itak jest to samo ustawiłeś odpowiednie przerwy na stykach oraz prawidłowe wyprzedzenie zapłonu ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi