filip13 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam. Mam takie pytanko, znalazłem 3 modele yzf w miarę blisko mnie tylko różnią się trochę rocznikiem a cena mniej więcej ta sama. Wiem ze po ogłoszeniu i zdjęciach mozna malo powiedzieć ale co sądzicie o tych i który wygląda najlepiej. http://olx.pl/i2/oferta/yamaha-yzf-250-z-2005-roku-CID5-ID6posh.html#575959f941 http://olx.pl/i2/oferta/yamaha-yz-250f-2007r-kielce-wr-sxf-rmz-yzf-exc-crf-450-125-kxf-CID5-ID6DB4D.html#d726d62579 http://olx.pl/i2/oferta/yamaha-yzf-250-2008r-super-stan-zobacz-idealna-yzf-rmz-sxf-yz-rm-sx-CID5-ID6HvPr.html#d726d62579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 numer dwa wyglada wiarygodnie. zapytaj jeszcze o stan silnika , ew. kiedy zawory regulowane rozrzad itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A według mnie 3.Opis maszyny zachęca do oględzin.Gościu napisał w ogłoszeniu,że "10 cyfra vin-u to 8, więc jej rocznik to 2008"Nieprawda. Rocznik 2008 według nr vin zaczyna się od JYACG27C000014791 i gdzie tu jest "8" ?Poproś typa o vin,a dokładniej o 5 ostatnich cyfr,to napiszę, który to rok Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 To w hondach tak się rozpoznaje rocznik, coś się kolesiowi pomieszało:) A prawidłowy rok produkcji najlepiej jest zweryfikować sprawdzając części w moto z wybitą datą produkcji (zwykle będzie to rok wcześniej niż wyszedł z fabryki sprzęt). Na vinie też się można przejechać. Ja tak kiedyś kupiłem bzyka a potem okazało się, że reszta jest pięć lat starsza jak rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To w hondach tak się rozpoznaje rocznik, coś się kolesiowi pomieszało:) A prawidłowy rok produkcji najlepiej jest zweryfikować sprawdzając części w moto z wybitą datą produkcji (zwykle będzie to rok wcześniej niż wyszedł z fabryki sprzęt). Na vinie też się można przejechać. Ja tak kiedyś kupiłem bzyka a potem okazało się, że reszta jest pięć lat starsza jak rama. W hondach (cr) rocznik kodowany jest literą np Y,która jest równoznaczna z cyfrą 8 (2008)Naciąłem się kiedyś na taki nr jak Ty heniek opisałeś i miała być 2002,a była 2000r. W serwisie gość pięknie mi wytłumaczył jak rozkodować rocznik (mowa o CR, nie CRF). Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mi chodziło o CRF, tam jest właśnie dziesiąta cyfra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip13 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 mi jakoś ta najstarsza pasuje :P tez dziwne ze 2005 rocznik drozszy od 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi