m16 Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Hmmm.... wczoraj Rozio zauwazyl, ze z jednego wydechu mi znacznie bardziej dymi jak dam ostrzej po gazie - musze sprawdzic z ktorego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Ogolnie zasada w jawach jest taka: JAK DZIAŁA TO NIE NAPRAWIAJ!!! Nalezy sie nie wychylac i naprawiac tylko jak padnie potwierdzam... jak nie ruszałem było spoko... a jak japosmyrałem to sięrozwiązał wór z defektami...ale jeszcze siespotkamy na drodze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Owszem zgadzam sie z Koniaczkiem i Zyclonem...Nie naprawiaj czegos co dziala:)No chyba ze Cie rece swiezbia ale licz sie z tym ze na tym sie nie skonczy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi