drzewo Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Firma Continental informuje że na rynku znajduje się 170 tys opon, które w wyniku błędu w procesie produkcyjnym mogą być niebezpieczne dla użytkowników. Istnieje ryzyko że w czasie jazdy może odłączyć się blieżnik lub pas opasający opone, a to z kolei może doprowadzić do utraty powietrza z opony. Programem wymiany objęte są opony ContiSportAttack, ContiSportAttack2, ContiAttack SM, ContiRaceAttack Soft, ContiRaceAttack Medium, ContiRaceAttack Endurance, ContiRoadAttack 2 GT produkowane od 19 tygodnia 2007 roku do 26 tygodnia 2014 w rozmiarach: 120/70 ZR17 i 120/70 R17, których których DOT zawiera się między: 1907 i 2614. Opony podlegające wymianie mają także oznaczenia: CP8B B5MV, CP8B B5M4, CP8B BXM9, CP8B B5M1, CP8B 918B. Więcej informacji... Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dobrze że nie jestem zwolennikiem tej marki oraz ich opon:) Teraz nawet bedę zmianiał na inne,ale wybór na pewno nie padnie na Continental. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 chyba nie tylko motocyklowena wiosnę wyrzuciłem komplet continetali z auta, też bieżnik odchodził Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ja mam taką przednią oponę ale nie wiem gdzie była kupiona. Jeśli ktoś kupił w przeszłości conti sport to możemy się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi