fador88 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, przerabiam swojego FZ6 S2 Fazer na wersję Naked. Wszystko już przerobione, pozostały tylko lusterka. Kupiłem zamienniki firmy Vicma. Lewe lusterko ma prawy gwint a prawe lusterko lewy gwint. Lusterka mają gwint M10x1,25.Posiada ktoś może FZ6 w wersji naked z tymi chromowanymi lusterkami i może mi powiedzieć jak wyglądają gwinty w oryginale?Chodzi mi o rozmiar gwintu oraz czy lewe lusterko ma w oryginale prawy gwint a prawe lusterko lewy gwint? Pytam gdyż muszę zrobić gwinty a chcę żeby moto był w oryginale, więc chcę przerobić wszystko jak oryginał. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Masz lusterka z dobrymi gwintami tak jest w orginale wiec takie gwinty zastosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fador88 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Czyli tak jak pisałem lewe ma prawy gwint a prawe lewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 o ile mnie pamięć nie myli, to yamaha zawsze stosowała taki system, chyba w xv i xj które miałem było tak samojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fador88 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzięki bardzo za odpowiedź, dzisiaj zamawiam gwintownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi