Mad Jaro Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Sprzedam SUZUKI Bandit 600N. Ostatni wypust olejaka 2005r. Przebieg 100% oryginalny 15000 mil. Jak go sprowadziłem to miał 3000 mil przebiegu. Motocykl w moich rękach od 2007r. czyli przeszło 7 lat bezawaryjnej jazdy. Wszystkie serwisy wykonywałem samodzielnie (nie ufam warsztatom) od zmiany filtrów, oleju przez regulacje zaworów, synchronizacje gaźników, montaże wszelkich akcesoriów etc.Co sezon motocykl miał wymieniany olej i filtr, obecnie jest zalany VALVOLINE SynPower 10W40 oraz filtr MANN. W 2012 wymieniłem akumulator i napęd. W zeszłym roku 2013 wymieniłem łożysko główki ramy (co sie okazało niepotrzebnie bo wystarczyło stare dokręcić), łożyska wraz z uszczelniaczami kół i zabieraka FAG, założyłem też stalowe przewody hamulcowe. W tym roku 2014 świece zapłonowe DENSO.Motocykl posiada unikatowy KOMPUTER pokładowy, który również samodzielnie został przeze mnie zaprojektowany i wykonany, wyświetla informacje takie jak: (mogę podesłać filmik jak to działa)- temperaturę oleju- temperaturę powietrza- ilość paliwa w zbiorniku w L oraz przelicza na dystans do następnego tankowania- pokazuje napięcie ładowania- elektroniczny obrotomierz- SHIFTLIGHT (można ustawić przy jakich obrotach ma się zapalać dioda zmiany biegu)- WYŚWIETLACZ BIEGÓWDodatkowo w motocyklu zamontowane są:- gmole- przewody hamulcowe w stalowym oplocie (przód i tył)- stelaż GIVI oraz kufer- owiewka PUIG- bardzo ładnie brzmiący tłumik LASERNapęd jest w idealnym stanie , zarówno zębatki jak i łańcuch (jeździłem z automatyczną olejarką), kloców odkąd go pupiłem nie wymieniałem (a jest jeszcze spora połowa) co też świadczy o stylu jazdy. Opona przód dobra, tył trzeba by już się rozglądnąć za nową.W sezonie przejeżdżałem około 2000km (mało jeżdżę z uwagi na pracę). Sprzedaję wyłącznie z powodu przesiadki na Bandit 1200S którego już kupiłem.Cena 10500PLN, duża, ale motocykl jest naprawdę zadbany i pracuje idealnie, żal mi się z nim rozstawać. Przygotowany do sezonu w 100%, miałem nim robić w tym roku Chorwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie chcę kupować Twojego Bandziora, ale zaintrygował Mnie ten komputer. Jeśli to nie problem wrzuć filmik pokazujący jak to działa. :) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hyBWGk-jYgg&list=UUg32exEQeaQdAvI2src83nw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Fajny komputer. Jak dużo czasu spędziłeś przy projekcie? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Około roku między pracą, a domem. Nikt nie jest zainteresowany moturem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Odświeżam, może ktoś się skusi zapraszam na ogledziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi