Brzoz3k Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 W 2T nie ma cudów, po prostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 oj stary nie chce cie wku**wiać ale masz tak słabą wiedzę że zanim to ogarniesz to możesz coś spieprzyć nawet w tak prostym motocyklu...... klin jest po magnetem na wale korbowym , żeby zdjąć magneto musisz mieć ściągacz albo go zbudować z czegoś , nie próbuj walić młotem w wał żeby magneto spadło ( bo widziałem takich asów ) bo zniszczysz łożyska wału i będziesz musiał rozbierać silnik ......nie wiem jak tam wygląda magneto można spróbować je złapać ściągaczem do łożysk , ale zwykły chiński może pęknąć..... klin wygląda jak nie wiem kawałek bardzo grubej blaszki , blokuje on pozycję magneta na czopie wału żeby się nie obracało, jak będzie się obracać to zapłon będzie następował w losowych punktach i będą działy się cuda.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi