Skocz do zawartości

Szukam Crosa lub enduro

Qverti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

KLR 250

Za 2500 masz duże szanse wyrwać coś bardzo przyzwoitego z okolic roku 1990. Silnik 4t, ze 20 koni, super na pierwszy tego typu sprzęt jeśli wcześniej na żadnym moto nie jeździłeś (na poważnie).

Edytowane przez 4jku

Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :)

https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc

KLR 250

Za 2500 masz duże szanse wyrwać coś bardzo przyzwoitego z okolic roku 1990. Silnik 4t, ze 20 koni, super na pierwszy tego typu sprzęt jeśli wcześniej na żadnym moto nie jeździłeś (na poważnie).

dawno się tak nie uśmiałem, 2500 razy 2 chciałeś napisać.

W zeszłym roku kupiłem KLR 250 za 3500 zł, miał być w bdb stanie. No i był przez ok 2 miesiące. Włożyłem w niego drugie tyle ale myślę że warto było. Polecam - lekki, zrywny, mało pali, idealny w teren. Nie wierz w cuda że ktoś Ci sprzeda dobry motor z małe pieniądze.

dawno się tak nie uśmiałem, 2500 razy 2 chciałeś napisać.

To znaczy że bawi Cię twoja niewiedza. Smutne :(

Osobiście kiedyś miałem, rocznik 1989r, kupiłem za 2700, sprzedałem po 1,5 sezonu za 2500. W międzyczasie zrobiłem rozrząd z napinaczem (zamieniłem na manualny za 100zł), napęd, lagi. W sumie jakieś 1200-1300zł? Nie pamiętam.

Równolegle ze mną, KLRa kupił mój kolega za 2900, sprzedał za 2500 po 2 latach.

Dowiedz się czegoś więcej o KLRach za nim zaczniesz się śmiać bo to źle o tobie świadczy.

Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :)

https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc

To znaczy że bawi Cię twoja niewiedza. Smutne :(

Osobiście kiedyś miałem, rocznik 1989r, kupiłem za 2700, sprzedałem po 1,5 sezonu za 2500. W międzyczasie zrobiłem rozrząd z napinaczem (zamieniłem na manualny za 100zł), napęd, lagi. W sumie jakieś 1200-1300zł? Nie pamiętam.

Równolegle ze mną, KLRa kupił mój kolega za 2900, sprzedał za 2500 po 2 latach.

Dowiedz się czegoś więcej o KLRach za nim zaczniesz się śmiać bo to źle o tobie świadczy.

kiedyś miałem WSK 125 i kupiłem ją za 50zł, po co mam wiedzieć o nich więcej, wystarczy że wiem ile trzeba wyciągnąć z kieszeni za taki motocykl który nadaje się do jazdy, a pisanie tu bajek że kupi się za taką kwotę motocykl jest żałosne.