Qverti Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam. Poszukuje crossa lub enduro takiego abym mogl polatac nim po lesie albo po jakis polach, oczekuje tego aby w miare nie za duzo palil a szczegolnie chodzi mi o pojemnosc 125 lub 80. Moj fundusz to 2500 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kumpel ma bardzo fajną DR350, ale mówił coś o 5tyś, musiał byś trochę dozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) KLR 250 Za 2500 masz duże szanse wyrwać coś bardzo przyzwoitego z okolic roku 1990. Silnik 4t, ze 20 koni, super na pierwszy tego typu sprzęt jeśli wcześniej na żadnym moto nie jeździłeś (na poważnie). Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 KLR 250 Za 2500 masz duże szanse wyrwać coś bardzo przyzwoitego z okolic roku 1990. Silnik 4t, ze 20 koni, super na pierwszy tego typu sprzęt jeśli wcześniej na żadnym moto nie jeździłeś (na poważnie). dawno się tak nie uśmiałem, 2500 razy 2 chciałeś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikijazz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 W zeszłym roku kupiłem KLR 250 za 3500 zł, miał być w bdb stanie. No i był przez ok 2 miesiące. Włożyłem w niego drugie tyle ale myślę że warto było. Polecam - lekki, zrywny, mało pali, idealny w teren. Nie wierz w cuda że ktoś Ci sprzeda dobry motor z małe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 dawno się tak nie uśmiałem, 2500 razy 2 chciałeś napisać. To znaczy że bawi Cię twoja niewiedza. Smutne :( Osobiście kiedyś miałem, rocznik 1989r, kupiłem za 2700, sprzedałem po 1,5 sezonu za 2500. W międzyczasie zrobiłem rozrząd z napinaczem (zamieniłem na manualny za 100zł), napęd, lagi. W sumie jakieś 1200-1300zł? Nie pamiętam. Równolegle ze mną, KLRa kupił mój kolega za 2900, sprzedał za 2500 po 2 latach. Dowiedz się czegoś więcej o KLRach za nim zaczniesz się śmiać bo to źle o tobie świadczy. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 To znaczy że bawi Cię twoja niewiedza. Smutne :( Osobiście kiedyś miałem, rocznik 1989r, kupiłem za 2700, sprzedałem po 1,5 sezonu za 2500. W międzyczasie zrobiłem rozrząd z napinaczem (zamieniłem na manualny za 100zł), napęd, lagi. W sumie jakieś 1200-1300zł? Nie pamiętam. Równolegle ze mną, KLRa kupił mój kolega za 2900, sprzedał za 2500 po 2 latach. Dowiedz się czegoś więcej o KLRach za nim zaczniesz się śmiać bo to źle o tobie świadczy.kiedyś miałem WSK 125 i kupiłem ją za 50zł, po co mam wiedzieć o nich więcej, wystarczy że wiem ile trzeba wyciągnąć z kieszeni za taki motocykl który nadaje się do jazdy, a pisanie tu bajek że kupi się za taką kwotę motocykl jest żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No jak widać nie wiesz... Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi