AdamTC Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witajcie,Szukam fajnego Supermoto nie starszego niż 7 lat, do kwoty ok. 8000PLN. Mam kilka typów, tematów o nich jest sporo, ale ciężko jest mi wybrać najodpowiedniejszy. Będę się nim poruszał w 70% po dużym mieście, 25% po trasie i 5% po ubitej leśnej drodze, bo taki mam dojazd do domu. Bardzo mi przypadł do gustu WR Yamahy i DR Suzuki, ale kierowałem się tylko i wyłącznie aspektami wizualnym. Mam 185cm i ważę między 75-80kg. Jestem otwarty na wszelkie propozycje i nie ograniczam się tylko do tych dwóch modeli. Zależy mi na stosunkowo wysokiej niezawodności. Liczę na Waszą wyrozumiałość i pomoc w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Nie wiem jak teraz, ale jeszcze z 6 - 7 lat temu jednym z najlepszych wyborów w tej klasie była MZ SM 125. Może tym się zainteresuj? Nie będzie to sprzęt jakoś specjalnie młody, ale swego czasu dawał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ktm exc125?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamTC Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Właśnie czytam o MZtce i ma zaskakująco dobre opinie. Jeśli chodzi o KTMa to jest piękny, tylko mocno wybiega ponad mój budżet ( wymienione roczniki).Warto dać więcej za porządny, choć starszy motocykl? Jaki przebieg kwalifikuje 125 4t do remontu?Bardzo dziękuję za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkes Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jak 125 to polecam 2t bo 125 w 4 paku bardzo słabo jeździ ;/Poszukaj kata exc 125, nawet poniżej tego 2007 się opłaca no i mocy nie zabraknie tak od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Yamaha WR 125X Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi