Skocz do zawartości

ŚRUBA MOCOWANIA NOŻNEJ POMPY HAMULCOWEJ EVO

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ludzie - ratujcie!! motocykl mam skończony ale jedna pierdoła wszystko mi wstrzymuję. Na gwałt potrzebuję jedną z dwóch śrub mocujących nożną pompę hamulcową do ramy. Mój motocykl to fat Boy Evo 99. NIgdzie tego cholerstwa nie chcą mi dotoczyć, na alegro i u małego Hd coś nie bardzo mogę znaleźć tego dziadostwa. Zapłacę jak za złoto:)

Jeśli chodzi Ci o to: http://www.motorcyclestorehouse.nl/product/930187

To zadzwoń do Małego i daj mu numer części MCS, dostaniesz cenę i czas dostawy.

Jak to nie to, to jutro spróbuję podać Ci numer OEM do zapytania u stealera.

Nr OEM: 42301-87 , stud, master cylinder (http://nosparts.nl/cgi-bin/dbsql/db.cgi?details=1&w=1&Part_number=42301-87)

Jest jeszcze śruba, nr OEM 4068, Bolt.

Jak nie dostaniesz elementu, to ja Ci mogę dorobić, ale muszę mieć wzór (czyli czas na zdjęcie ze swojego Softa) i tokarza nie na urlopie ( nie będzie go 2 i 3 tydzień sierpnia).

Edytowane przez wallygatorr

Walllygator - dzięki, dokładnie o to chodziło. Najlepiej było by, gdyby ktoś miał ten bajer na sprzedaż od ręki ale w razie czego zapytam Małego jaki będzie czas realizacji. Właśnie miałem zacząć poszukiwać tego badziewia w katalogu Drag Specialities i zaoszczędziłeś mi dużo roboty. Jak się spotkamy, na jakimś zlocie to stawiam flaszkę.

Ps - czy ze mną już jest aż tak źle, czy znalezienie tej szpilki na naszym krajowym rynku rzeczywiście graniczy z cudem? :banghead: :biggrin: