Crovcia Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 czesc mam motor kawasaki kdx 250, jako że mam zadaną końcowkę tuningową Acerbisa która powoli cieknie( jest dziurka) chciałbym ja wymienić, czy jak np. wsadze tłumik (sama końcówka) od jakiegoś ktma sx 125 np. albo exc 300 czy to ma znaczenie? zmieni to coś? ponieważ chce wsadzićjakąś koncówkę co się trafi to kupie,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 szybciej jeździj to przestanie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Weź serio pytam.. Bo noewiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkes Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 W 2t efektem wolnej jazdy jest wypluwanie nadmiaru oleju z mieszanki, który nie został spalony, dlatego pluje Ci olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 mhm ale co to ma do rzeczy? mam dziure w wydechu pytam czy można zamonować inna koncówke nie prosze o jakąś wikipedie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkes Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Uzasadniałem post kolegi, który uznałeś za dowcip... Jak wejdzie to montuj, nie rozumiem w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ma być ta "dziurka" przez nią uciekają skropliny, w niektórych 4t też jest, albo króciec z wężykiem i leci pod moto Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie bo myślałem zecyo ma jakieś znaczenie.. Panowie ale jacwiem ze ma być tylko ze u mnie wyleciała taka uszczelka plastikowa i się złamała tak ze została polowa, i ktoś tam zasilikonowal i mi silikon cieknie pod temperatura ten czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ja w swoim kdxie250 tez tak mialem, wymien wate i smigaj szybciej, albo ustaw gaznik lub zmiesz mieszanke ja jezdze na 1:50 wczesniej na 1:40 caly wahacz byl od oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi